Το παραμύθι με τα χρώματα

Μια δράση γεμάτη χρώματα και μουσική, αφιερωμένη στους μικρούς μας αναγνώστες απόλαυσαν τα παιδιά της πρώτης και της δευτέρας τάξης στις 30 Νοεμβρίου, μια δράση για να τιμήσουμε τη γενέθλια ημέρα της βιβλιοθήκης << Μανόλη Φουντουλάκη >> που έχουμε την τιμή να στεγάζουμε στο σχολείο μας .

Αναζητώντας τα χρώματα του ουράνιου τόξου, τα χρώματα της ζωής τα παιδιά ταξίδεψαν σε κόσμους μαγικούς κι ονειρεμένους διαβάζοντας ένα υπέροχο παραμύθι . Μέσα από τον λόγο, τη μουσική , τον χορό και το θεατρικό παιχνίδι ζωντάνεψαν τις σελίδες του βιβλίου, έδωσαν πνοή στους ήρωές του , μοιράστηκαν μαζί τους τις περιπέτειες , τα συναισθήματα , τις αγωνίες και τα όνειρά τους!

Εμπνευστής κι οδηγός σ’ αυτό το μοναδικό ταξίδι ήταν η θεατρολόγος κ. Μιράντα Συλλιγάρδου , την οποία ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά της στην υλοποίηση αυτής της δράσης . Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελούντας για την οικονομική του υποστήριξη σ’ αυτήν την εκδήλωση .

Οι υπεύθυνες της βιβλιοθήκης

Ζερβού Μαριάννα

Παπαδοπούλου Έλενα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *